Cégismertető

A D.P.EKOPLAST kft. 1993 – ban alakult Snina városában. 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a tiszta és nyomtatott fóliák gyártásában, főként a PET palackok és fémdobozok részére az LDPE, LLDPE, MDPE, HDPE alapján a legmagasabb minőségben. Elsajátítottuk az ISO 9001:2008 és az ISO 14001: 2004 tanúsítványt, melynek alapjai szerint működünk, így termékeink megfelelnek a legmagasabb követelményeknek , mint az élelmiszeriparban úgy máshol is.

A D.P.EKOPLAST vállalat (kft.) 1993- ban alakult. Az kezdetektől fóliák készítésével foglalkozott. 2005 – ben bővítettük a kínálatunkat a nyomtatott fóliák gyártásával valamint tömlők és zacskók forgalmazásával. 2006- ban a vállalat elkezdte a háromrétegű koextrudált fóliák és tömlők gyártását a LDPE, LLDPE, MDPE, HDPE alapján, globális minőségben és paraméterekben. 2010 – ben működésbe indult a nyolcszínű flexo – grafikus gépezet. Ezt követően megnyitottuk a saját litografikus stúdiónkat és elkezdtük a nyomtatási formák gyártását a HD minőségű flexo nyomtatásra. Jelenleg vállalattunknak 70 alkalmazotja van és termelési kapacitásuk 1400 tonna nem nyomtatott fóliákra hónaponként, amiből 900 tonna nyomtatott fólia. Tulajdonunkban áll 4 extrúder a fóliák gyártására, abból 2 magas teljesítményű, számítógéppel működtetett gépezet. Két 8 színű nyomtatási gépezet, amellyek lehetővé teszik a nyomtatást 1200 mm szélességben lépésenként 1250 mm – ig. Továbbá granulátumok készítésére alkalmas gépezetünk is van, valamint teljeskörű felszerelésünk a nyomtatásformák gyártására az ún. lemezformákra. A vállalat széleskörű választékával ellátjuk a szlovák és a külföldi piacot is.

A D.P.EKOPLAST kft. a környezetvédelemre teljeskörű és szisztematikus figyelmet fordít. Minden termékünk technológiai szempontból megfelel a legmagasabb egészségügyi követelményeknek , mivel azok ártalmatlanok , így felhasználhatók az élelmiszeriparban és természetbarátok az élővilág számára is.

A vállalatunk stratégiája azon alapul, hogy megtartsuk és tovább erősítsük cégünk jelenlegi helyzetét a csomagoló iparban a hazai és a külföldi piacokon egyaránt. Valamint olyan minőségi termékeket kínálni a meglévő partnereinknek , amelyeknek célja az elégedettségük és hűségük megtartása. A mi csapatunk munkája a tiszteleten alapul.

TERMÉKEINK
Partnerek